A Comercial CYPSA oferim solucions integrals en tancaments d'alumini de la màxima qualitat, així com fabricació i muntatge de finestres i portes d'alumini.

Som especialistes en la fabricació i instal·lació de tancaments d'alumini, tant per exteriors com per interiors, i oferim tota mena de productes amb vidreria.

A CYPSA portem més de 30 anys dedicats a la manipulació de l'alumini, on l'experiència i la innovació ens avalen com a pioners en el sector. La personalització de cada projecte ens dóna un valor afegit a cada tancamenti i, alhora, la cooperació amb professionals del sector ens ajuda a obtenir el millor resultat, amb un disseny i tractament adequat a la necessitat de cada projecte.

Tot això ho fem possible gràcies a un equip de treball basat en la formació i renovació constant, amb un objectiu clar de compromís i professionalitat per donar resposta a les necessitats cada cop més exigents del mercat. Situats a Figueres (Alt Empordà), disposem d'unes instal.lacions de 3.800 m2, equipada amb maquinària d'última generació. Però el veritable motor de CYPSA és el seu equip humà, format per 15 professionals.

A CYPSA continuem treballant amb noves idees i projectes i el convidem a conèixer-nos mitjançant la nostra web.